Ιατρικο Δικαιο
Στην Πραξη
10 - 11 Ιουλιου 2015
/
Χωρα Ναξου
/
16 Ομιλητες
Εγγραφειτε τωρα
16 Ομιλητες
Με εμπειρία στο χώρο του Ιατρικού Δικαίου
Γνωριστε τους

Για πρώτη φορά, ένα συνέδριο που ξεφεύγει από την θεωρία και εξετάζει το Ιατρικό Δίκαιο όπως είναι στην πραγματικότητα, μέσα από αντιπαράθεση (Θέση – Αντίθεση) επί πραγματικών δικαστικών υποθέσεων. Ομιλητές είναι προσωπικότητες γνωστές για την εμπειρία τους σε υποθέσεις ιατρικής ευθύνης.

Το “Ιατρικό Δίκαιο στην Πράξη” είναι ένα συνέδριο, που θα γίνει στη Νάξο, στο Συνεδριακό Κέντρο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών στο Ενετικό Κάστρο, 10 και 11 Ιουλίου 2015. Απευθύνεται σε νομικούς και ιατρούς με σκοπό να συνδράμει στα καθημερινά νομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πρώτοι κατά την ανάληψη υποθέσεων ιατρικής ευθύνης και οι τελευταίοι κατά την ιατρική τους πρακτική.

Διοργανώνεται από το Δικηγορικό Σύλλογο Νάξου, το Νομικό Φροντιστήριο ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ και την ιστοσελίδα iatrikodikaio.com.

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει γεύματα, διαλείμματα ώστε ομιλητές και ακροατές να έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα δίκτυο επαφών κατά την διάρκεια του συνεδρίου στην  παραδοσιακή Νάξο. 

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στο τέλος του συνεδρίου μετά από σύντομη αξιολόγηση.

Δείτε το πρόγραμμα, τους ομιλητές, τις παράλληλες δραστηριότητες (Wind Surf ή Mountain Bike) για συνοδούς και παιδιά και την εκδρομή.

——

Το Συνέδριο «Ιατρικό Δίκαιο στην Πράξη» δεν θα μπορούσε να μη κάνει  μια τιμητική μνεία στον χειρουργό – εντατικολόγο Δρα Δημήτριο Φ. Λίτη, ο οποίος απεβίωσε πρόωρα στις 9­/10/­2014.

Ο Δρ. Δημήτρίος Φ. Λίτης ήταν Διευθυντής Α΄Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου Κ.Α.Τ. των Αθηνών, υποψήφιος Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικού τομέα , με γνωστικό αντικείμενο Χειρουργική Εντατική Θεραπεία” ΕΚΠΑ , και αφιέρωσε ακόμη και τα δύο τελευταία έτη της ζωής, που γνώριζε ότι του απέμεναν, στην συγγραφή έργων και μελετών , που ανήκαν στον τομέα του Ιατρικού Δικαίου.

 Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Εγκαιρη Κρατηση (Μεχρι 10/06)
90.00 EUR

Διήμερο Εισιτήριο

Δείπνο

 

 

Κρατηση
Κρατηση (Απο 11/06 εως 3/7)
140.00 EUR

Διήμερο Εισιτήριο

Δείπνο

 

 

Κρατηση

Χορηγοι

Τοποθεσια

Μονή Ουρσουλινών, Ενετικό Κάστρο, Χώρα Νάξου
694 4387896helpdesk@iatrikodikaio.com